OVER MARABOU YOGA

Marabou Yoga is een creatieve en speelse yoga onderneming die kinderen spelenderwijs helpt bewust te worden van hun eigen lichaam en geest.

Marjolein Hensens is de oprichter van Marabou Yoga en verzorgt yogalessen voor kinderen, tieners en gezinnen of families. De speelse, creatieve lessen maken je bewust van je lichaam en geest en zorgen voor verbinding. Verbinden tussen kind en ouder, maar ook verbinding met jezelf en de wereld om je heen. Veel inspiratie komt uit de natuur, boeken, Marjoleins eigen kinderen en beroemdheden als Ghandi, Nelson Mandela & Dalai Lama.

Waarom kinderyoga?

WAAROM KINDERYOGA

Tegenwoordig leven we in een snelle, steeds drukkere maatschappij vol ‘prikkels’, eisen we veel van onszelf en soms ook (onbewust) van onze kinderen. Onze kinderen weten niet beter dan dat er dag & nacht ‘vermaak’ is door de digitalisering en dat je te allen tijde ‘bereikbaar’ moet of kunt zijn.

De Marabou

DE MARABOU

Marabou is een Afrikaanse vogel, familie van de ooievaar. Het is een bijzondere standvogel, hij heeft een kale, roze kop met een grote gelige snavel, met zwarte vleugels en een grijszwart en wit lijf. Deze vogel heeft voor mij een bijzondere betekenis, vanwege mijn liefde voor het Afrikaans continent.

Over de docent van Marabou

OVER DE DOCENT

Yoga is voor mij een manier om tot mezelf te komen. Naast dat het mijn lichaam souplesse en kracht geeft, geeft het mij een kalme geest en vergroot het mijn bewustwording. Yoga heeft mij leren omgaan met spanning en leren luisteren naar mijn lichaam.