Algemene voorwaarden

Deelname aan een yogales, babymassage, rots en watertraining, cursus, workshop of feestje, of aanvraag voor een workshop / cursus op locatie, van Marabou Yoga betekent akkoord gaan met deze algemene voorwaarden en de geldende (huis)regels voor desbetreffende locatie. Lees daarom onderstaande voorwaarden goed door:

Aanmelden

Aanmelden voor een yogales, babymassage, rots & watertraining, (losse) workshop, cursus of feestje graag via het contactformulier op de website of per mail: info@marabouyoga.nl Vergeet bij de aanmelding niet je contactgegevens in te vullen en eventuele blessures en/of fysieke/ mentale uitdagingen / allergieën waar rekening mee gehouden dient te worden.  De lessen of cursus gaan van start bij voldoende aanmeldingen: minimaal vier deelnemers.  Marabou Yoga zal bij onvoldoende aanmeldingen de deelnemers op de hoogte stellen en eventueel betaald cursusgeld retourneren of de mogelijkheid openhouden om in te stromen op een ander tijdstip.

Cursusgeld / Aanvraag workshop op locatie

Er is een plek voor jou en/of je kind gereserveerd bij opgave voor een cursus of workshop, óf er is tijd inclusief voorbereiding & materiaal gereserveerd voor het geven van een workshop / cursus op locatie binnen je organisatie. Dit houdt in dat je je verbindt aan de gehele duur van de cursus of (geplande) workshop. Indien je de cursus vroegtijdig stop of een week voorafgaand je afmeldt, ben je verplicht het totale lesgeld te voldoen. Je behoudt wel het recht om de lessen of je ‘tegoed’ op een ander moment, mits er plek is, te volgen. De tarieven van een les of cursus staan vermeld op de website en dienen vooraf betaald te worden. De inschrijving is pas definitief als de betaling voorafgaande aan de eerste les voldaan is. Wanneer de betalingsverplichting niet tijdig wordt nagekomen, behoudt Marabou Yoga zich het recht voor een cursist toegang tot de lessen te weigeren tot aan de betalingsverplichting is voldaan en/of de gereserveerde plek te ontbinden. Heb je een workshop / cursus gereserveerd op locatie binnen je organisatie? Je kunt kosteloos annuleren binnen veertien dagen voorafgaand aan de geplande afspraak. Indien de afspraak een week voorafgaand wordt geannuleerd betaal je de helft van de kosten. Bij afspraken die korter dan 24 uur van te voren worden geannuleerd,  betaald je de volledige (offerte) kosten.

Afmelden bij ziekte of andere afwezigheid

Als jouw kind een les niet aanwezig kan zijn, dan dien je dit uiterlijk 2 uur voor aanvang van de les door te geven door middel van een sms, app of telefonisch via 06 42243836. Als jouw kind voor een langere periode niet kan deelnemen aan de lessen, zal in overleg naar een goede oplossing worden gezocht.

Mis je een les? Restitutie voor de gemiste lessen is niet mogelijk. Inhalen van een gemiste les is mogelijk in overleg, op voorwaarde dat de cursist zich vooraf aan de gemiste les heeft afgemeld en als er plek is in een (andere) cursusgroep die draait binnen desbetreffende cursusperiode. Je kunt maximaal 1 gemiste les (onder bovengenoemde voorwaarde) in overleg inhalen / of je tegoed inzetten voor een andere workshop of cursus. Let wel: Dit te goed blijft slechts 3 maanden geldig.

Indien de yogadocent afwezig is door ziekte of anders, blijft er een “tegoed” staan, dat houdt in dat je deze les kunt inhalen en/of verrekend wordt met een (nieuwe) cursus of workshop na keuze.

Ongevallen en aansprakelijkheid

Marabou Yoga is in het bezit van EHBO & Reanimatiediploma’s, op de locatie is een EHBO-koffer aanwezig. Echter is Marabou Yoga is niet aansprakelijk voor blessure of lichamelijk letsel. Het deelnemen aan de lessen is geheel voor eigen risico. Bij twijfel aan zijn / haar gezondheid wordt de deelnemer geadviseerd de huisarts te raadplegen.

Zijn er lichamelijke en/of psychische uitdagingen/klachten? Dan is het aan te raden eerst met de huisarts te overleggen of beoefenen van yoga tot de mogelijkheden behoort. Daarbij is de ouder/verzorger verplicht lichamelijke en/of psychische klachten voor aanvang van de les of cursus te melden aan de docent van Marabou Yoga.

Marabou Yoga stelt zich niet aansprakelijk voor het zoekraken of beschadigen van eigendommen van kinderen en ouder(s)/verzorger(s).

Marabou Yoga stelt ouder(s)/verzorger(s) aansprakelijk voor eventuele schade die door het kind wordt aangericht aan eigendommen van Marabou Yoga en/of de desbetreffende locatie.

Kleding

Zorg ervoor dat jullie en/of je kind soepel zittende kleding aandoet, waarin hij/zij makkelijk kan bewegen. Het is voor de veiligheid beter om op blote voeten yoga te beoefenen. Indien jij en/of je kind graag sokken draagt, zorg dan voor sokken met anti-slipzool. Draag daarom liever geen panty of maillots.

Huisregels

Bij binnenkomst in de zaal verzoek ik je en/of jullie om je schoenen uit te doen. Schoeisel is niet toegestaan in de lesruimte. Ook het meebrengen van drinken anders dan water is niet. Dit kunt je nuttigen in de kantine/ zithoek van de studio/ buurthuis.

Wegbrengen en ophalen

Marabou Yoga verzoekt je ervoor te zorgen dat je kind op tijd aanwezig is (5 a 10 minuten voor aanvang van de les), zodat op tijd met de les gestart kan worden. Zorg dat je tijdig op de locatie aanwezig bent om na afloop van de les je kind op te halen. Ben je eerder op de locatie, wacht dan in de huiskamer/ zithoek van de studio/ buurthuis of buiten.

Bereikbaarheid van de ouder(s)/verzorger(s)

Mocht er tijdens de les iets met je kind gebeuren, dan is het van belang dat Marabou Yoga je kan bereiken. Vermeld bij aanmelding je telefoonnummer waarop je tijdens de lessen bereikbaar bent. In geval van tussentijdse wijzigingen verneemt Marabou Yoga dit graag.

Wijziging van de Algemene Voorwaarden

De algemene voorwaarden en de op de website vermelde informatie kan door Marabou Yoga te allen tijde gewijzigd worden.