Posts In: Losse workshops

Dreumesyoga vanaf 1 t/m 3 jaar

Vind je het leuk om met je dreumes of peuter een losse yogaworkshop te volgen? Kom dan op zondagochtend samen naar deze verbindende workshop! Een dynamisch, maar ontspannen ouder-kind workshop gericht op de kleine, dappere dreumes die gaandeweg zijn of haar wereld aan het vergroten is. Spelenderwijs kun je de motorische en sociale vaardigheden van je kind verder ontdekken & ontwikkelen.

Familieyoga vanaf 4 jaar

Zin om een losse workshop te volgen met je gezin en/of een deel van je gezin? Kom dan naar deze leuke, dynamische en ontspannen workshop. Geschikt voor je (klein-)kind(eren), neef of nicht, broer of zus, of met wie je het ook prettig vindt, om samen yoga beoefenen! De workshop lijkt op de ouder-kind yogales, maar is meer gericht op kinderen in de basisschoolleeftijd. Het verschil zit in de aanpassing van de thema’s en verhalen; van de Waanzinnige Boomhut, De Gorgels of iets leren van Piraten of Indianen tot Hoe word je een Superheld. Ik neem jou en je kind mee op avontuur, het is niet alleen educatief, maar ook dynamisch en afwisselend doordat ik verschillende spelvormen gebruik. Verder heeft iedereen zijn eigen yogamat en zijn er verschillende oefeningen, denk aan: ademhalingsoefeningen, een mantra of klank zingen, oogoefening, warming-up, yoga houdingen en de eindontspanning door middel van meditatie of nidrayoga.

Locatie: Buurtcentrum Oranjewijk, Prinsesseweg 44-1, 9717 BK Groningen

Data: 21 april & 14 juli 2024

Dreumesyoga 09:15 – 10:00 & Familieyoga 10:45 – 11:40

  Inschrijven dreumes & familieyoga  Geboortedatum kind

  Voor welke les wil je je inschrijven?

  [recaptcha size:compact]


  * verplicht

  Workshop Kinderyoga XL

  19 december 2020

  Y O G A & DIY: natuurlijke cosmetica maken

  Is jouw kind ook volop aan het experimenteren met make-up? Vaak wordt er cosmetica gebruikt waarvan we niet weten van wat voor producten het gemaakt is. Het maken van natuurlijke cosmetica biedt uitkomst: Je weet precies wat erin zit. Het is heel simpel en duurzaam om zelf natuurlijke cosmetica te maken. In deze workshop gaan we zelf een crème & lippenbalsem maken. Deze bevatten geen minerale oliën, weekmakers en microplastics. We maken deze op basis van biologische, natuurlijke, pure ingrediënten & gebruiken duurzame potjes waar

  Onze huid is een weerspiegeling van onze geestelijke gesteldheid. De huid wordt ook wel als graadmeter gezien van hoe het met ons gaat. Als we lekker in ons vel zitten, stralen we en ook onze huid. Bij veel stress, verdriet en ziekte wordt onze huid bleek, grauw en onzuiver. Daar zouden we dus beter naar mogen luisteren. Daarom start deze workshop met een S E L F CA R E yogales en na de korte pauze maken we onze eigen crème & lippenbalsem.

  Wanneer: zaterdag 4 mei 2024

  Tijd: 10:00 – 12:30

  Waar: Buurtcentrum Oranjewijk

  Investering: €35,- incl drinken & gezonde versnapering + materiaal

  Leeftijd: Geschikt vanaf 9+ jaar

   Inschrijven Workshop Y O G A & DIY, 4 mei 2024   Geboortedatum kind


   * verplicht