Posts In: Periode 2: 2 maart t/m 16 april

Periode van 7 weken

Het zit als volgt: Op de oneven maanden is er Dreumesyoga (januari, maart, mei, juli 2022). Op de even maanden is er een Babyyoga (februari, april, juni, augustus 2022). Op deze manier hoop ik alle ouders met jonge kinderen te bereiken met het beoefenen van yoga. Deze lessen zijn voorafgaand aan de Familie Yoga.

Dreumesyoga Deze workshop is voor jonge kinderen die net kunnen lopen. Voor de dappere dreumes die de wereld om zich heen gaat vergroten; de eerste woorden, eerste stapjes. Yoga spelenderwijs met een ouder/verzorger beoefenen geeft zelfvertrouwen, verbinding en is een goede ondersteuning in het stimuleren van de spraak & taal-, en grove & fijne motorische ontwikkeling.

Dreumesyoga | Data 2022 Tijd 09:15 – 10:00 (45 min)

Locatie: Loopsportcentrum Noord, Regattaweg 5, 9731 AJ Groningen

Babyyoga Deze workshop is voor de allerkleinsten, geschikt vanaf ongeveer 3 maanden. Bij Baby-yoga gaan we spelenderwijs zachte oefeningen doen door aanraking en spel, zingen van versjes, massage, wiegen in de wobbel en/of yoga in de draagdoek. Onderzoek laat zien dat het goed is voor baby’s: ze zijn ontspannender , stimuleert de senso-motorische ontwikkeling, versterkt de spieren en draagt bij aan een (veilige) hechting tussen ouder & kind.

Babyyoga | Data 12 juni 2022 Tijd 09:15 – 10:00 (45 min)

Locatie: Loopsportcentrum Noord, Regattaweg 5, 9731 AJ Groningen

  Inschrijven Familieyoga / baby / dreumes  Geboortedatum kind

  Voor welke les wil je je inschrijven?


  * verplicht

  4+ jaar tot alle leeftijden

  Vind je het leuk om af en toe eens aan yoga te doen met je kind of met je hele gezin? Kom dan op zondagochtend met je (klein-)kind(eren), neef of nicht, broer of zus, of met wie je het ook prettig vindt, samen yoga beoefenen! De les lijkt een beetje op de ouder-kind yogales, maar is meer gericht op kinderen vanaf vier jaar en ouder. Het verschil zit in de thema’s en verhalen; van de Waanzinnige Boomhut, De Gorgels of iets leren van Piraten of Indianen tot Hoe word je een Superheld. Ik neem je mee op avontuur, het is niet alleen educatief, maar ook dynamisch en afwisselend doordat ik verschillende spelvormen gebruik. Verder heeft iedereen zijn eigen yogamat en zijn er verschillende oefeningen, denk aan: ademhalingsoefeningen, een mantra of klank zingen, oogoefening, warming-up, yoga houdingen en de eindontspanning door middel van meditatie of nidrayoga. Deze les duurt 50 minuten en je kunt je per keer opgeven zodat je nergens aan vast zit. Wil je korting, dan kun je een 4-rittenkaart kopen.

  Locatie: Loopsportcentrum Noord, Regattaweg 5, 9731 AJ Groningen

  Schrijf je nu in voor 1 van de volgende data: 12 juni

   Inschrijven Familieyoga / baby / dreumes   Geboortedatum kind

   Voor welke les wil je je inschrijven?


   * verplicht

   Nieuwsbrief

   Schrijf je in voor het laatste nieuws!