Dreumesyoga Deze workshop is voor jonge kinderen die net kunnen lopen. Voor de dappere dreumes die de wereld om zich heen gaat vergroten; de eerste woorden, eerste stapjes. Yoga spelenderwijs met een ouder/verzorger beoefenen geeft zelfvertrouwen, verbinding en is een goede ondersteuning in het stimuleren van de spraak & taal-, en grove & fijne motorische ontwikkeling.

Babyyoga Deze workshop is voor de allerkleinsten, geschikt vanaf ongeveer 3 maanden. Bij Baby-yoga gaan we spelenderwijs zachte oefeningen doen door aanraking en spel, zingen van versjes, massage, wiegen in de wobbel en/of yoga in de draagdoek. Onderzoek laat zien dat het goed is voor baby’s: ze zijn ontspannender , stimuleert de senso-motorische ontwikkeling, versterkt de spieren en draagt bij aan een (veilige) hechting tussen ouder & kind.

Babymassage Deze workshop is geschikt voor baby’s vanaf 6 weken tot ongeveer 9 maanden oud. Shantalla babymassage is eenvoudige, liefdevolle ontspanningsmassage. Oorspronkelijk komt deze massage techniek uit India, waar deze dagelijks tijdens de verzorging van de baby wordt gegeven. Onderzoek laat zien, dat baby’s die regelmatig gemasseerd worden niet alleen beter en dieper slapen, maar het ook een positief effect heeft op de lichaamsgroei, ontwikkeling van de hersenen, het immuunsysteem, ademhaling en spijsvertering. Het aanleren van deze massage technieken kan in meerdere cursusdagen of in een losse workshop gegeven worden.

Momenteel worden deze workshops op aanvraag gegeven.

Wil je een workshop op maat voor jouw organisatie denk aan: ouder-kindcafé, consultatiebureau, centering parentinggroep, neem contact op voor de mogelijkheden.

    Aanvragen baby / dreumes    Geboortedatum kind    * verplicht