Het zit als volgt: Op de oneven maanden is er Dreumesyoga (januari, maart, mei, juli 2022). Op de even maanden is er een Babyyoga (februari, april, juni, augustus 2022). Op deze manier hoop ik alle ouders met jonge kinderen te bereiken met het beoefenen van yoga. Deze lessen zijn voorafgaand aan de Familie Yoga.

Dreumesyoga Deze workshop is voor jonge kinderen die net kunnen lopen. Voor de dappere dreumes die de wereld om zich heen gaat vergroten; de eerste woorden, eerste stapjes. Yoga spelenderwijs met een ouder/verzorger beoefenen geeft zelfvertrouwen, verbinding en is een goede ondersteuning in het stimuleren van de spraak & taal-, en grove & fijne motorische ontwikkeling.

Dreumesyoga | Data: 11 september & 13 november 2022 Tijd 09:15 – 10:00 (45 min)

Locatie: Buurtcentrum Oranjewijk, Prinsesseweg 44-1, 9717 BK Groningen

Babyyoga Deze workshop is voor de allerkleinsten, geschikt vanaf ongeveer 3 maanden. Bij Baby-yoga gaan we spelenderwijs zachte oefeningen doen door aanraking en spel, zingen van versjes, massage, wiegen in de wobbel en/of yoga in de draagdoek. Onderzoek laat zien dat het goed is voor baby’s: ze zijn ontspannender , stimuleert de senso-motorische ontwikkeling, versterkt de spieren en draagt bij aan een (veilige) hechting tussen ouder & kind.

Babyyoga | Data: 9 oktober & 18 december 2022 Tijd 09:15 – 10:00 (45 min)

Locatie: Buurtcentrum Oranjewijk, Prinsesseweg 44-1, 9717 BK Groningen

    Inschrijven Familieyoga / baby / dreumes    Geboortedatum kind

    Voor welke les wil je je inschrijven?


    * verplicht